Projekte vir die Wetenskap Cool Science Fair

cool wetenskaplike artikels
deur pt

Cool Science Projekte vir die Science Fair ????????????????

Ek was onder die indruk dat hulle was veronderstel om te wees koel wetenskaplike projekte, maar ek kon nooit onder die knie kry van hulle. Ek voel so gelukkig te wees gekom oor die geheim van die coolste projekte …

Ek kan my nog lewendig onthou die blik van teleurstelling oor bens gesig. Dit was my eerste poging tot die planne van ‘n science fair projek, maar tog het ek regtig kwaad my seun. Ek voel hartseer vensterbank oor die hele saak.

Dit is alles verkeerd gegaan en dit was al my skuld. As ek gehad het nie gedink dat ek kon slim te wees en kry ‘n gratis aanlyn wetenskaplik projek, sou niks van dit alles gebeur het. Al die tyd deurgebring planne en voorberei, en nog steeds ‘n volledige faliure …

Die gratis projek greep ek van die internet was absoluut verskriklik! Dit lyk dat alles wat fout kon gaan, gaan mis. Die water en sout vinnig is onoplosbaar, die ballonne bars die verlaat van my kombuis in ‘n vreeslike gemors, en ek is nie eens gaan in die prys van die materiaal vir die eksperiment.

Thats wanneer die stand van sake verhoog. Ok so gesien my vorige faliure, het ek terug op die internet en het ‘n pakket wetenskap hierdie tyd. Wat ‘n volledige vermorsing van tyd en geld! Ek betaal vir die kit en dit was kompleet nutteloos, het hulle ons niks van werklike waarde. Oh, dit was net verskriklik! Alles wat hulle gedoen het was om te gee besonderhede om ‘n? Regtig vervelig wetenskaplik projek en’ n lys van materiale te voeg tot ‘n ander!

Die ander dag was ek die lees deur middel van ‘n paar artikels op’ n site wat ek gaan dikwels na, toe ek ‘n advertensie gesien het. Dit lees: Verdien geld vir die goeie doel deur die skryf van ‘n artikel oor jou ervarings met wetenskaplike projekte! So ek hulle per e-pos en ges?: Hallo, ek jou advertensie sien en sou graag my ervaring te bied en advies uit te brei na ander parentd. So hier is ek.

Dus laat dink vir ‘n oomblik, vir die wetenskap projek moet ons a. ..
? Doel
? Hipotese
? Supplies
? Proses
? Data
? Resultate
? Gevolgtrekking
? Navorsing
Nou dis harde werk, glo my!

? Maar check this out – Onlangs het ek ‘n goeie manier om die pyn weg te neem. Dit vat ons almal in ‘n unieke posisie te kan eintlik geniet onsself, terwyl die help van ons kinders leer wetenskap. En vir my dis wat hierdie wetenskap eerlike projekte oor moet gaan; associ? Ren pret met leer. Sien jy, ek dit nooit gerealiseer, maar dit is die belangrikste jaar van die lewe van ons kind. Hoekom? Want op hierdie ouderdom is hulle geeste is baie gevoelig vir die emosies wat hulle voel. Alles wat ons moet doen, is verhoging wat verband tussen pret en leer en ek het my laat vertel ons kinders is gewaarborg om meer in die latere lewe te bereik;. Omdat hulle sal grootword om te leer liefdevol

Wat ek gevind het nog meer verstommend is dat daar in gaan so veel verder as dit. Dit is nou glo dat die goeie gevolge in ander dele van hulle lewe goed het. Nie net sal hulle meer acadmically aktief sal hulle ook beter in sosiale situasies. Wow!

‘n Paar weke gelede het die tyd vir die voorbereiding van die wetenskap eerlike uiteindelik aangekom. My seun kom by my aan die ontbijttafel en ges?: “Mam kan doen ons ‘n mooi wetenskaplike projekte hierdie jaar? “Ek het vir hom dat ek sou verseker dat ons doen. Maar ek het geen idee gehad hoe ek dit sou laat gebeur gesien ek nie langer kon reken op die internet! ‘N paar dae afgelope en ek was regtig senuweeagtig. Ek kon niks vind off-line, dat lyk asof dit regtig sal werk. En die idee van gaan dit weer verkeerd was aan die eet my na binne.

Wel, ek was erg onder die indruk van die kit. Dit het ons die gedetailleerde verduideliking om ‘n? Oorwinnaar wetenskaplik projek en alles het gewerk geweldig!

Nou ja, thats it, my soeke is verby Ek moet s? dat ek teleurgesteld was goed met die meeste van wat ek gevind het, en ek raai jou aan die sorg voordat te bel? tyd en geld in ‘n wetenskaplik projek! Wat jy ook al doen, ek wens jou en jou kind ‘n mooi en gesond jaar toe te wens.

?????????

Het jy hulp nodig het met koel wetenskap projekte

Meer Cool Science artikels artikels

This entry was posted in Wind Energy and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>